Podnikatelská akademie

Rádi bychom vám představili unikátní společný projekt MAP na Rychnovsku a Junior Achievement CZECH „Výuka podnikavosti pro základní školy, aneb zažij podnikání na vlastní kůži“ – PODNIKATELSKÁ AKADEMIE pro žáky a pedagogy 2.stupně základních škol.

Od poloviny září 2021 dokonce října proběhnou tři projektové dny vždy po týdnu a hned poté možnost založení a vedení fiktivní firmy, která se může hodit pro výrobu a prodej předmětů na vánočním jarmarku. Pokud ze své školy nominujete 1-2 učitele a skupinky čítající 5-10 studentů (skupinky nemusí být stejného věku, ani z jedné třídy a může jich být libovolný počet), kteří se zajímají o podnikání, bude Vaše škola připravena na výuku Podnikavosti a Finanční gramotnosti na několik dalších let dopředu. Jak je tento projekt koncipován se dozvíte v přiloženém letáku.

Žáci i pedagogové získají velmi zajímavý zážitek a nabydou dovednosti potřebné v reálném životě, které jim pomohou v přemýšlení o svém budoucím směřování. Škola získá nové dovednosti pedagogů a studijní materiály pro školní rok 2021/22. Navíc se můžete zviditelnit nejen v regionu, ale i na krajské nebo celostátní úrovni účastí na veletrhu fiktivních firem.

Těšíme se na všechny přihlášené do 13.9.2021 a případné dotazy vám rádi zodpovíme.